011/2404-591, 011/2413-243

O nama

Firma Mišić Group d.o.o, nastala je od male automehaničarske radnje koju je otvorio Stanko Mišić, sada direktor firme sa svojim sinom Dušanom , na adresi Dimitrija Tucovića 144, davne 1989 godine.

Radionica je počela sa radom sa tri radnika i radila je poslove automehaničarskog karaktera. 1992 godine, specijalizovala se za mašinsku obradu delova motora, ali zadržala i automehaničarske poslove. Razvoj mašinske obrade, intenziviran je nabavkom novih mašina firme „Berco“ 1997 godine, i brzim razvojem ovdašnjeg tržišta. Firma se proširila na više od 20 zaposlenih i broji oko 15 mašina većih dimenzija za mašinsku obradu delova motora.

Danas naš tim čine 3 mašinska inženjera sa višedecenijskim iskustvom na poslovima remonta motora i mašinske obrada delova motora, 6 metaloglodača, 2 brusača za okruglo i ravno brušenje, 3 kvalifikovana majstora na rasklapanju i sklapanju motora, visokokvalifikovani i atestirani varilac koji radi sa mašinom koja zavaruje sve vrste metala u zaštitnoj zoni argona, radnika na ispitivanju glave motore pod radnom temperaturom na savremenoj mašini, 4 radnika zadužena za administrativne i opšte poslove. Takođe, firma se modernizovala i sa dodatnim mašinama (ukupno broji 22), koje omogućavaju preciznu, kao i do sada, kvalitetnu obradu delova motora.

Posle više od 20 godina uspešnog poslovanja, firma „Mišić Group“ jedna je od vodećih u regionu u oblasti remonta i mašinske obrade delova motora. O njenom kvalitetu govore i brojne firme, zadovoljne dosadašnjom uslugom. Posetite nas i uverite se u gorenavedeno!

onama2onama1